NAK SZÁNTÓFÖLDI NAPOK

LEGNAGYOBB

SZÁNTÓFÖLDI

RENDEZVÉNYE

A Kamara szervezésében 2019. május 23-24-én, a Fejér megyei Mezőfalván megvalósuló NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow az ország legnagyobb szántóföldi rendezvénye lesz.

A III. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow–Mezőfalva – technikai okok miatt – az eredetileg tervezettnél egy héttel korábban kerül megrendezésre.

A rendezvény új időpontja: 2019. május 23-24. (csütörtök-péntek), a tervezett egyéb programok nem változnak.

A rendezvényre továbbra is várjuk a kiállítók jelentkezését akiknek március 31-ig még a kedvezményes terület bérleti díjak vannak érvényben.

A jelentkezési lap az alábbi linkről letölthető:

Jelentkezési lap

Ha nem szeretne lemaradni az ország legnagyobb szántóföldi agrárrendezvényéről, akkor keressen minket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy +36 70 528 5682 telefonszámon és adjon nekünk lehetőséget, hogy a részleteket egyeztetni tudjuk.

Bízunk benne, hogy jelentkeznek kiállítónak a rendezvényre, és közös sikereket élhetünk meg 2019. május 23-24-én, Mezőfalván.

Erdészeti témájú kiállítások, bemutatók, szakmai konferencia is lesz Mezőfalván! A maga érdemeivel és problémáival az erdészeti ágazat is az agrárium szerves része, és bőven van mondanivalónk mind a mezőgazdálkodók, mind az erdőgazdálkodók, a szakirányítók és a szaktanácsadók részére.
A Kamara szervezésében 2019. május 23-24-én , a Fejér megyei Mezőfalván megvalósuló NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow az ország legnagyobb szántóföldi rendezvénye lesz.