top of page

A KITE Zrt. az idei NAK Szántóföldi Napokra külön programokkal készül a diákoknak

Június 5-6 között Mezőfalván, a NAK Szántóföldi Napok és Agrárgépshow rendezvényen a KITE Zrt. a gazdák mellett az eseményre látogató diákokat is izgalmas programokkal várja.

A program részeként a tanulók betekintést nyerhetnek a több mint 50 éves KITE Zrt. életébe, megismerhetik a vállalat tevékenységi körét, portfólióját, valamint értékes tapasztalatokat gyűjthetnek a KITE azon munkatársaitól, akik korábbi duális képzés keretén belül váltak részéve a KITE csapatának. A beszámolókat interaktív kérdezz-felelek színesíti, lehetőséget adva a vállalat szakembereihez intézett kérdések megfogalmazására.

 

Ezenkívül izgalmas helyszíni kvízjátékkal is készülnek a diákok számára, melynek sikeres teljesítését és a KITE standján elhelyezett szerencsekerék megpörgetését követően reklámajándék nyereményekben részesülhetnek. A játékban való részvétel feltétele egy rövid kérdőív kitöltése, mely a helyszínen elérhető QR kód beolvasásával érhető el. A kérdések az elhangzott tájékoztató tartalmára épülnek, de ha így is fejtörést okoznának, a KITE 1.000 m2-es kiállítási helyszínén kihelyezett táblák biztosan a tanulók segítségére lesznek a válaszadásban.

 

A rendezvény keretében a KITE nemcsak állógép-, de fajta- és technológiai bemutatóval is várja a látogatókat, melynek során különböző precíziós technológiai válaszokat mutatnak be a szántóföldi növénytermesztés és a tömeg takarmány előállítás területéről. A bemutató magába foglalja a legújabb gépirányítási megoldásokat, a talajvédő talajművelési lehetőségeket és az ezekhez illeszkedő vetéstechnológiák valós körülmények közötti gyakorlatát. Mindezeken túl a minőségi toximentes tömegtakarmány előállítás rendszerét is szemléltetik az érdeklődők számára, akik megtekinthetik a helyszínen fejlődő növényállományokat, a high tech géptechnológiai megoldásokat és meghallgathatják a témák profi szakértőinek szakmai előadásait.

A bemutatót követően a diákoknak is lehetőséget biztosítanak a gépek és gépkapcsolatok közelebbről történő megismerésére.

 

Mindemellett természetesen a KITE Precíziós Gazdálkodási Rendszerét is bemutatják az érdeklődők számára, melynek keretében a KITE rendezvénykamionjában elhelyezett digitális eszközök segítségével lehetőséget biztosítanak azok kipróbálására.

 

Érdemes tehát a gazdáknak és a diákoknak is egyaránt ellátogatni a NAK Szántóföldi Napok és Agrárgépshow rendezvényen a KITE standjára és szántóföldi bemutatójára, garantáltan értékes tapasztalatokkal gazdagodhatnak a programok során.

bottom of page